Cantina Azteca - Bar & Grill

Meksikolainen ruoka koostuu äitien ja isoäitien herkuista ja katukeittiöiden suupaloista, eikä sen äärellä kursailla. Rempseästi sormin syötävät meksikolaisherkut suorastaan kutsuvat seurustelemaan ja viipymään ruokapöydän ääressä tunnin jos toisenkin.

Meksikolaista keittiötä on helppo rakastaa! Ikivanha ruokakulttuuri on kuin luotu tähän päivään. Se on rentoa, rehevää ja yhdessä syötävää.

Meksikolainen ruoka ei ole aina niin tulista kuin luullaan. Paprika- ja chililajeja on useita miedoista polttaviin, kuivattuihin ja savustettuihin. Tulisimpia ruuanlaittoon käytettävistä chileistä on habanero, kuivat chipotle-chilit ovat savustettuja jalopenoja. Kukapa nyt chililaatuja laskemaan, sanoo meksikolainen pikkumaisuutta arvostellessaan. Osuva vertaus, sillä maan chililaatujen määrää ei kukaan pysty laskemaan. Joka tapauksessa niitä on satoja.

Meillä Aztecassa valmistamme mexicolaistyylistä ruokaa, ja olemme lisäksi ottaneet vaikutteita muista latinalais-amerikkalaisista maista ja mukana on myös hieman skandinaavista tvistiä. Ennen kaikkea haluamme, että ruokamme on hyvää, mausteista ja mutkatonta. Nautinnollisia ruokahetkiä!!!

Terveisin,
Cantina Aztecan väki

Papu Mexican Bar

Papu on hauska ja rento juoma- ja seurustelubaari. Meillä on aina elävää musiikkia tai DJ. Olemme auki pe & la ja erikoispäivinä kuten vappuna. Bar Papu on Cantina Aztecan yläkerrassa, tule juomaan aperitiivi ennen päivällistä tai jälkkäridrinksu ruuan jälkeen tai ihan vaan kuuntelemaan musiikkia. Meillä on Suomen ensimmäiset baarikeinut, törkeän hyvät juomat, paljon lautapelejä ja mahtava rento henkilökunta.

Yksityistilaisuudet

Bar Papu on loistava paikka yksityistilaisuuksien viettoon. Tunnelmallinen, eksoottinen ja persoonallinen tila tarjoaa mahtavat puitteet mukavan tilaisuuden järjestämiseen. Yksityistilaisuudessa on käytössä baaritiski, jossa baarimestarit tekevät tilauksesta juomia, ja ruokavaihtoehtoja löytyy runsaasti. Voimme myös tilata esiintyjän paikalle. Bar Papun ovet avataan illalla muillekin asiakkaille sovittuna kellonaikana. Asiakkaalla on myös itsellä mahdollisuus järjestää ohjelmaa, käytössä on ravintolan laitteisto.

Avoinna
pe-la 21-02